جایگزین شبکه های اجتماعی در ایران

جایگزین شبکه های اجتماعی در ایران
اینستاگرام

جایگزین اینستاگرام در ایران (بهترین شبکه های اجتماعی ایرانی)

با توجه به اینکه این روز ها اینستاگرام در ایران فیلتر شده است و اخبار نشان می دهد که این فیلترینگ قرار است تا همیشه برقرار باشد، در این مقاله قصد داریم جایگزین اینستاگرام در ایران و بهترین شبکه های اجتماعی ایران را به شما معرفی کنیم.

5 تا از بهترین شبکه های جایگزین اینستاگرام در ایران

بهترین شبکه های جایگزین اینستاگرام
بهترین شبکه های جایگزین اینستاگرام

1_ ویسگون

wisgoon.com

ویسگون
ویسگون

گروه نرم افزاری رخ از سال 1389 فعالیت خود را در زمینه شبکه های اجتماعی آغاز کرد و با ارائه شبکه های اجتماعی در زمینه تصویر، صدا و تصویر سعی در غنی سازی این بستر در داخل کشور داشت و هم اکنون با توسعه این شبکه ها از فضای مناسبی برخوردار است. گروه نرم افزاری رخ با تیم حرفه ای و تخصصی خود سعی کرده است جایگاه خود را حفظ کرده و در تمامی زمینه های مورد نیاز برای ایجاد یک شبکه اجتماعی موفق از جمله برنامه نویسی، مدیریت سرور و طراحی رابط کاربری از آخرین فناوری های روز دنیا استفاده کند. به گفته صدها هزار کاربر که از این شبکه ها استفاده می کنند، کارآمد بوده است. این گروه در سال ۱۳۹۲ نیز برنده جایزه «بهترین نرم افزار شبکه اجتماعی» در جشنواره وب ایران در حوزه شبکه های اجتماعی شد. ویسگون (Visgon) یک شبکه اجتماعی اشتراک گذاری عکس، یکی از موفق ترین نمونه های شبکه اجتماعی است که تا به امروز توسط گروه نرم افزاری رخ ساخته شده است. این شبکه بزرگترین شبکه تلفن همراه ایران است. شما می توانید عکس های خود را با دوستان خود در این شبکه به اشتراک بگذارید. بسیاری از امکانات اینستاگرام در این نرم افزار در اختیار شما قرار خواهد گرفت. ویسگون یک شبکه اجتماعی ایرانی است و به کاربران این امکان را داده است تا با استفاده از این نرم افزار عکس های مورد علاقه خود را به اشتراک بگذارند. شبکه های اجتماعی با قابلیت اشتراک گذاری عکس و فیلم از محبوبیت بالایی در بین کاربران برخوردار هستند. بنابراین شاهد افزایش تعداد اپلیکیشن های طراحی شده در این حوزه هستیم. Wisgoon نیز یک شبکه اجتماعی ایرانی است که تمرکز اصلی آن اشتراک گذاری عکس است. مانند سایر شبکه های اجتماعی، برنامه ویسگون از عملکردهایی مانند لایک کردن، ارسال نظر و دانلود عکس استفاده می کند. برای دسترسی به تمام ویژگی های ویسگون، باید عضو باشید. بدین منظور پس از اجرای برنامه می توانید با مراجعه به تب ثبت نام به برنامه ویسگون بپیوندید. در صورت عدم تمایل به عضویت، امکان استفاده از برنامه به عنوان کاربر مهمان وجود دارد. پس از پیوستن به ویسگون، به صفحه اصلی آن هدایت خواهید شد. اپلیکیشن ویسگون شامل بخش های مختلفی است که از طریق آیکون های پایین صفحه قابل دسترسی است. در قسمت اول برنامه عکس های ارسالی سایر کاربران نمایش داده می شود و کاربران می توانند پست مورد نظر خود را لایک کنند و یا نظرات خود را ارسال کنند. با لمس آیکون سه نقطه در گوشه پایین و سمت چپ هر پست، به امکاناتی مانند اشتراک گذاری پست یا دانلود تصویر اصلی با کیفیت بالا دسترسی خواهید داشت. برای ارسال یک پست در ویسگون کافی است آیکون سبز رنگ در گوشه پایین و سمت راست صفحه را لمس کرده و تصویر مورد نظر خود را انتخاب کنید. اپلیکیشن Wisgoon به کاربران این اپلیکیشن اجازه داده است تا عکس های ارسالی خود را در دسته بندی های مربوطه قرار دهند.

برای خرید فالووو توییتر واقعی کلیک کنید.

2_ نزدیکا

nazdika.com

نزدیکا
نزدیکا

این خانواده جوان و در حال رشد شبکه های اجتماعی ایرانی، اخیرا عضو جدیدی به نام «نزدیکا» ایجاد کرده اند. یک برنامه اجتماعی مبتنی بر موقعیت جغرافیایی که در آن می توانید احساسات خود را در قالب تصاویر و متن با افراد اطراف خود به اشتراک بگذارید. نزدیکا در حال حاضر فقط برای کاربران اندروید در دسترس است، این یک شبکه اجتماعی چند رسانه ای مانند اینستاگرام است. با تفاوت در زمان بندی آن، می توانید وضعیت ها و عکس های شهروندان و مردم خود را از سراسر جهان مشاهده کنید و به گفته سازنده برنامه، “به پیام های همسایگان خود گوش دهید”. از رابط کاربری متریال بسیار ظریفی استفاده می کند و امکانات و ابزارهای خوبی که به کاربر ارائه می شود، آن را به یک شبکه اجتماعی استاندارد ایرانی تبدیل کرده است. برای ثبت نام و فعال سازی حساب کاربری باید با ارسال شماره تلفن خود یک کد پیامکی دریافت کنید تا بتوانید با آن شروع به کار کنید. با ایجاد یک حساب کاربری و انتخاب یک عکس نمایه، اکنون باید لوکیشن تلفن همراه خود را روشن کنید تا بتوانید پست های متنی و ویدیوهای خود را در جدول زمانی مشاهده کنید. مانند سایر شبکه‌های اجتماعی، می‌توانید عکس‌ها را لایک کنید، نظر بگذارید و افراد را به لیست دوستان نزدیک خود اضافه کنید. حتی می توانید با جستجوی مخاطبین تلفن از حضور آنها در شبکه مطلع شوید. به زودی، می توانید یک پیام متنی ارسال کنید یا یک ویدیوی خارج از موضوع را در جدول زمانی عمومی برنامه یا فقط به صورت خصوصی برای دوستان خود به اشتراک بگذارید، اما می توانید از کانال ها برای مشاهده بیشتر آن استفاده کنید. کانال هایی مانند Marcopolo، Food، Business، Time to Shop. با قبلیت هشتگ می توانید موضوعات مورد نظر خود را با کلیک بر روی آنها دنبال کنید. به عنوان مثال، وقتی به یک رستوران جدید می روید، می توانید از غذا عکس بگیرید و نظر خود را در مورد آن و همچنین موقعیت جغرافیایی و برچسب غذا را با سایر کاربران نزدیک خود به اشتراک بگذارید. یکی از مشکلات اخیر در این زمینه عدم امکان آپلود عکس از گالری است، بنابراین باید با استفاده از دوربین همه عکس ها را همزمان بگیرید. “فانوس” یک ویژگی منحصر به فرد نزدیک است که در واقع مانند یک هشدار فوری برای موقعیت های خاص عمل می کند. به عنوان مثال، اگر به کاخ سعدآباد بروید، برنامه با یک پیام هشدار به شما اطلاع می دهد که حالت فانوس در آن نقطه فعال است، بنابراین می توانید یک پست ویژه به آن نقطه ارسال کرده و آن را با کاربران برنامه به اشتراک بگذارید. علاوه بر این، توسعه دهندگان به تازگی کانال های ویژه ای برای مسابقات عکاسی به مناسبت های مختلف (مانند عزاداری محرم) ایجاد کرده اند و به بهترین عکس ها جوایز مختلفی اهدا می کنند. در حال حاضر کاربر زیادی ندارد، برنامه آن در فواصل زمانی طولانی به روز می شود و به دلیل عدم پشتیبانی از تصاویر گالری، تنوع زیادی در محتوای آن مشاهده نمی کنید. با این حال، در این مرحله اخیراً عملکرد قابل قبولی از خود نشان داده و ابزار خوبی برای شناخت محیط اطراف و یافتن دوستان جدید با جستجوی آنها است.

برای خرید سابسکرایب یوتیوب کلیک کنید.

3_ روبیکا

rubika.ir

روبیکا
روبیکا

روبیکا یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های داخلی است که توسط بسیاری از کاربران استفاده می شود. روبیکا یک اپلیکیشن همه کاره است که خدمات زیادی را در اختیار کاربر قرار می دهد. این خدمات عبارتند از:

  • اینترنت رایگان برای کاربران موبایل همراه اول و ایرانسل: یکی از محبوب ترین سرویس های این اپلیکیشن که کاربران زیادی را به خود جذب می کند، اینترنت رایگان است. که این اینترنت رایگان به حساب ترافیک رایگان بستگی دارد.
  • دنیای فیلم و سریال: یکی دیگر از نقاط قوت روبیکا دنیای فیلم و سریال است که به آن مگاویدئو نیز می گویند. در این بخش بسیاری از معروف ترین و محبوب ترین فیلم ها و سریال های روز به صورت رایگان وجود دارد. این بخش دارای اینترنت رایگان است که یک ویژگی بسیار مفید است.
  • شبکه تعاملی: این قسمت مشابه شبکه اجتماعی اینستاگرام کار می کند که دارای عملکردهایی مانند لایک، کامنت و فالو است که دقیقاً مانند اینستاگرام است. (برای خرید فالوور اینستاگرام کلیک کنید.)
  • دنیای موسیقی: موسیقی یکی از موضوعات جدانشدنی فعالان ایرانی است و بخشی در این اپلیکیشن به این موضوع اختصاص یافته است. در این بخش دسته بندی های مختلفی برای انتخاب موسیقی وجود دارد که شامل موسیقی پاپ، راک ایرانی، موسیقی سنتی و موسیقی تلفیقی می شود.
  • دانشمند سلامت: این قسمت یکی از پر مصرف ترین و پرکاربردترین قسمت های روبیکا است. این بخش شامل مقالات مختلف و موضوعات مختلف است. دسته بندی های این بخش شامل سبک زندگی، تغذیه، کمک های اولیه، دیابت، آلزایمر، فشار خون، افسردگی و بیماری های منتقله از طریق حیوانات است.
  • برنامه های تلویزیونی: یکی دیگر از خدمات موجود در روبیکا، تماشای پخش زنده شبکه های تلویزیونی است. با توجه به رایگان بودن اینترنت این بخش، کاربران زیادی علاقه مند به استفاده از این بخش هستند.
  • خدمات پرداخت: یکی از مهم ترین بخش های اپلیکیشن روبیکا، خدمات پرداخت است. قسمت پرداخت این اپلیکیشن به مگاپی معروف است. از خدمات ارائه شده در این قسمت می توان به خرید شارژ، مدیریت حساب، پرداخت قبض و … اشاره کرد.

بسیاری از علاقه مندان به دنیای مجازی، روبیک را نصب نکرده اند، زیرا از دیگران شنیده اند که اشکالاتی دارد. از معایب روبیک می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:

  • نامشخص بودن هویت سازندگان روبیکا: این اپلیکیشن با نام شرکت فناوری های هوشمند پارسی ثبت شده است، اما نام دامنه این اپلیکیشن با نام پردیس هوشمند آسمان درج شده است که با شرکت ذکر شده در وب سایت رسمی کاملا متفاوت است.
  • وقفه و کندی ناگهانی: یکی از ایرادات بارز این اپلیکیشن قطع شدن ناگهانی و پیام هایی مبنی بر عدم اتصال به سرور است. اما در بیشتر موارد این مشکل با باز و بسته شدن اپلیکیشن حل می شود که این به دلیل آسیب پذیری سرور آن و مشکل برنامه نویسی روبیکا است.
  • ناقص بودن قسمت های مختلف اپلیکیشن روبیک: یکی از دلایل عدم استفاده از این اپلیکیشن ناقص بودن قسمت های مختلف آن است که این اپلیکیشن را نصف کار می کند.
  • عدم حضور مستقیم افراد در روبیکا: از جمله اطلاعیه های متعددی که برای این اپلیکیشن داده شده است این است که در شبکه تعاملی هنرمندان و افراد مشهور با مردم در ارتباط مستقیم هستند اما از تصاویر و لحن نوشته شده در زیر نمادها انتظار می رود مشخص است که در خوشبینانه ترین حالت، ارسال شده توسط یک مجری اختصاصی است.

4_ فیس نما

facenama.com

فیس نما
فیس نما

این شبکه اجتماعی بیشتر شبیه فیسبوک است تا اینستاگرام، اما دلیل معرفی آن به عنوان جایگزین اینستاگرام این است که نرم افزار اندروید این شبکه شباهت زیادی به اینستاگرام دارد که می توان از آن به عنوان جایگزین ایرانی برای اینستاگرام استفاده کرد. فیس نما دارای ویژگی های زیادی مانند کسب درآمد از سیستم پرسش و پاسخ و … است، اما از آنجایی که برنامه اندروید Facenama شباهت های زیادی به اینستاگرام دارد، سعی می کنیم بیشتر در مورد نرم افزار آن صحبت کنیم، البته تمامی این ویژگی ها در نسخه وب آن نیز موجود است. با توجه به تغییراتی که در فیس بوک صورت می گیرد از نظر امکانات بیشتر به فیس بوک شباهت دارد، فیسبوک با تمامی امکانات پیشرفته بیش از 1.5 میلیون کاربر ایرانی دارد. این شبکه به صورت تجاری ارائه شده است، از جمله برخی از ویژگی های این شبکه اجتماعی می توان به:

  • کسب درآمد
  • ارسال پست صوتی، متن، عکس و ویدئو
  • ساختمان گروه
  • لحظات (داستان)
  • ثبت لایک و نظر
  • ریتوییت کردن
  • نسخه وب

اشاره کرد.

برای خرید فالوور اسپاتیفای کلیک کنید.

5_ لنزو

Lenzo.com

لنزو
لنزو

این شبکه اجتماعی اشتراک گذاری عکس توسط شرکت ایده صبا تولید و طراحی شده است که ویژگی های خاص خود را دارد و از ویژگی های جالبی برخوردار است. از ویژگی های جالب این شبکه اجتماعی می توان به آلبوم های رسمی این شبکه اجتماعی یعنی آلبوم های سیاسی اشاره کرد. شخصیت‌های اجتماعی، مذهبی و هنری شرکت‌های فرهنگی، ورزشی، تجاری، سازمان‌ها، مؤسسات، ادارات، خبرگزاری‌ها، برنامه‌های تلویزیونی، افراد مشهور و بزرگی که در این آلبوم‌ها حضور دارند و از بازیگران گرفته تا شخصیت‌های سیاسی در این آلبوم‌ها صفحات رسمی دارند. از دیگر ویژگی های این شبکه اجتماعی می توان به دسته بندی عکس نام برد که به همین دلیل می توانید به راحتی به عکس هایی که می خواهید طبقه بندی کنید دسترسی داشته باشید، مثلاً کارتون های تاریخی، هنری، معنایی، سیاه و سفید، ورزشی، علمی و …. لازم به یادآوری است که هنوز قابلیت اشتراک گذاری ویدیو در این شبکه اجتماعی وجود ندارد. لنزو برای هر دو نسخه اندروید و iOS در دسترس است و ما همچنین می توانیم حساب کاربری خود را از طریق وب سایت آنها مدیریت کنیم. ویژگی های شبکه اجتماعی لنزور:

  • ارسال پست
  • لایک، کامنت و هشتگ
  • پیدا کردن افراد نزدیک
  • نسخه وب
  • لنزور برای پلتفرم های اندروید و iOS در دسترس است.

برای خرید فالوور لینکدین کلیک کنید.

بهترین شبکه های اجتماعی ایرانی

بهترین شبکه های اجتماعی ایرانی
بهترین شبکه های اجتماعی ایرانی

1_ روبرد

روبرد یکی از شبکه های اجتماعی ایرانی و محلی است که با هدف برقراری ارتباط بین افرادی مانند دانشجویان، فارغ التحصیلان، کارمندان، جویندگان کار، پژوهشگران و حتی گروه های علمی مانند تشکل های دانشجویی، دانشگاه ها، موسسات آموزشی و شرکت ها می باشد. این اپلیکیشن چه خدماتی را متمایز می کند؟ این محصول که به طور کامل در ایران تولید شده است، چهار زبان فارسی، انگلیسی، عربی و ترکی استانبولی را پوشش می دهد و به طور ویژه برای فرهنگ ایرانی طراحی شده است. کاربران می توانند آگهی های شغلی نامحدود ثبت کنند، وبینارها را سازماندهی کنند، و فروش بلیط رویداد را تماشا کنند.

2_ سروش

احتمالا 90 درصد شما با سروش و نحوه کار آن آشنایی دارید. در سال های اخیر پیام رسان ها چنان در زندگی ما نفوذ کرده اند که حتی شرکت ها نیز به شکوفایی کانال ها و گروه های خود در شبکه های پیام رسان فکر می کنند. اکنون نسخه ایرانی تلگرام به نام سروش به وجود آمده است. سروش یکی از مهم ترین پیام رسان های داخلی است که می تواند تا حدودی جایگزین تلگرام شود و با پیام رسانی آسان کاربران را به خود جذب کند. در سال های اخیر عمده استفاده از این شبکه اجتماعی ایرانی برای دانش آموزان و آموزش مجازی آنها بوده است.

3_ نزدیکا

نزدیکا یک شبکه اجتماعی ایرانی است که می توان آن را از نظر رابط کاربری و کارایی رقیب اینستاگرام دانست و با کمک این برنامه می توانید دایره دوستان خود را گسترش دهید و با کاربران جدیدی آشنا شوید.

4_ روبیکا

روبیکا یکی از اپلیکیشن های موفق در عرصه شبکه های اجتماعی ایرانی است که با توجه به ارائه فیلم ها و سریال های جدید مورد استقبال قرار گرفت. جالب است بدانید که این اپلیکیشن مجموعه ای از تمامی اپلیکیشن ها را در خود جای داده و کاملا همه کاره است.

5_ آی گپ

این شبکه اجتماعی با هدف تبادل پیامک، عکس، موسیقی و … ایجاد شده است. با غیر حضوری شدن دانشگاه ها، اکثر دانشجویان با این برنامه آشنا شده اند.

6_ طاقچه

طاقچه یک شبکه اجتماعی ایرانی در زمینه نوشتن و خواندن است و کاربران می توانند کتاب منتشر و دانلود کنند. این اپلیکیشن با هدف حمایت از نویسندگان جوان و گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی ساخته شده است.

7_ هورسا

Horsa مانند سایر اپلیکیشن های ارتباطی کار می کند و قابلیت پخش ویدئو، نظر، لایک را دارد. این شبکه اجتماعی ایرانی را می توان نسخه ترجمه شده یوتیوب دانست. هورسا برای رسیدن به وضعیت YouTube راه درازی در پیش دارد.

8_ ایتا

مسنجر ایتا درست مانند تلگرام طراحی شده است. دارای قابلیت مکالمه، کانال و چت که با هدف جایگزینی تلگرام وارد بازار شده است. با این حال کاربران ایرانی همچنان میل به حضور در تلگرام دارند

9_ کمدا

کمدا اپلیکیشنی کاربردی برای فروش لباس های دست دوم شماست که به شما کمک می کند کمد لباس اضافی خود را خالی کنید. بیش از 1 میلیون زن ایرانی در این برنامه شرکت دارند.

10_ فیس نما

این شبکه اجتماعی ایرانی کپی برداری شده از فیسبوک و شباهت زیادی به آن دارد. کاربردهای آن شامل مشاهده کاربران آنلاین، گروه ها، طالع بینی و بازی است.

11_ پاتوق

این شبکه برای اوقات فراغت و سرگرمی کاربران طراحی شده است. شما می توانید عکس های خود را به اشتراک بگذارید و از بسیاری از بازی های این برنامه استفاده کنید.

12_ گپ

شبکه اجتماعی ایرانی گپ با هدف ارائه آخرین اخبار، بازی، سرگرمی و … ارائه شده است. نکته مثبت این برنامه قسمت آموزشی آن است که سطح اطلاعات کاربران را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

13_ نیو چت

شما می توانید از نیو چت برای چت در محیطی امن و سالم استفاده کنید. ویژگی های این شبکه اجتماعی ایرانی عبارتند از: مزیت استفاده از اینترنت در این اپلیکیشن 50 درصد است. این امکان را به شما می دهد که بدون نیاز به شماره ثبت نام کنید. این به شما امکان می دهد بدون گرفتن اسکرین شات و ذخیره آن عکس ها را به صورت ایمن ارسال کنید.

14_ بازار

بازار یکی از قدیمی ترین اپلیکیشن هایی است که تمامی این اپلیکیشن ها را به صورت فارسی به شما ارائه می دهد. این شبکه اجتماعی ایرانی کهنه کار رقیب سرسخت گوگل پلی اندروید است.

15_ ویسگون

یک شبکه اجتماعی مانند اینستاگرام است که امکان پست کردن عکس ها، لایک، نظر دهی و … را فراهم میکند، بسیاری از افراد آن را جایگزین اینستاگرام در ایران می دانند.

16_ تاپ دو

نسخه ایرانی گیت هاپ می باشد و در آن برنامه نویسان و کد نویسان می توانند کار های خود به نمایش بگذارند.

17_ ویرگول

یک شبکه اجتماعی محتوا محور است که پرطرفدار ترین شبکه اجتماعی محتوا محور ایرانی محسوب می شود. بیشتر از نسخه وب آن در ایران استفاده می شود. در ویرگول هرکسی می تواند محتوا تولید کند و در واقع هر شخص می تواند یک بلاگ رایگان و نامحدود داشته باشد. امکان آپلود عکس و ویدئو نیز در ویرگول وجود دارد.

لازم به ذکر است که برخی از این اپلیکیشن ها ممکن است محبوبیت خاصی نداشته باشند یا مخاطبان کمی داشته باشند، اما گاهی خلاقانه و کاربردی هستند و در شرایطی که فیلترینگ مانع کار شما می شود، جایگزین مناسبی هستند. نظر شما چی هستش؟ به نظرتون این شبکه های اجتماعی می تواند جایگزین اینستاگرام باشد؟ به نظر شما اینستاگرام برای همیشه در ایران فیلتر خواهد بود؟

 

5 1 رای
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها